За нас


p1

Камен Воденичаров – Камен Во студио

 

Камен Во студио е специализирано в областта на аудиовизуалната и мултимедийна комуникация. Дейностите в които сме се специализирали  и в които можем да ви предложим качество, стил и професионален подход са:

  • продуциране на телевизионни програми
  • отразяване на събития на живо
  • видео, рекламни и музикални спотове
  • осъществяване и заснемане на спектакли
  • репортажи, събитийни и документални филми
  • компютърен и графичен дизайн за печатни и интернет медии
  • интернет приложения

Телевизизионните и мултимедийни продукти на Камен Во студио са предназначени за ефирните и кабелни телевизии, държавни и частни фирми, различни организации и асоциации. Те се отличават с качество, стил и разнообразие и изразяват новите стилове и тенденции.

Камен Во студио има технически, органиазационен и кадрови потенциал да организира събития и репортажи на живо в цялата страна.

Аудио и видео продукцията на Камен Во студио е изцяло дигитална – от заснемането и аудиозаписа до пост продукцията и тиражирането. Дигиталната технология позволява да предлагаме продукти с високо качество, съобразени с новото търсене. На ваше разположение са всички технически решения: DVCAM, HDTV, DVD, CD, видео в mpeg1, 2 и 4, високоскоростен и нискоскоростен интернет и т.н.

Графичният дизайн, 2D и 3D ефектите и анимациите в Камен Во студио се осъществяват само с най-новите и актуакни версии на съответните професионални  компютърни програми. Разполагаме и с необходимата техника и професионалисти да реализираме различни интернет проекти и приложения за социални мрежи и мобилни телефони с различни операционни системи.

Камен Во студио участва в създаването на над 500 часа авторска телевизионна продукция в ефир, пет национални турнета на „Каналето”, над 20 музикални видеоклипа…  За 18 години успяхме да създадем отлични професионални и приятелски отношения с много медии,  агенции, студия,  партньори и клиенти.

На практика зрителите на реализираните от Камен Во студио проекти се изчисляват не в брой, а в поколения.